Udgivet i

Ny bog om Bukh

Første og andet oplag af bogen er udsolgt. Hvis interessen er der, vil der blive trykt et oplag mere.

Hvis du ønsker at blive skrevet op til et eksemplar, kan det ske ved at benytte kontaktformularen her: http://samsolandbrugsmuseum.dk/?p=1725 eller sende mail til bestilling@samsolandbrugsmuseum.dk

Del gerne med andre der kunne være interesseret. Jo flere der bliver skrevet op til et eksemplar, des større er chancen for, at der bliver trykt et oplag mere.

Det der var starten til Samsø Landbrugsmuseum, var min store interesse for Bukh-traktorer. Jeg er opvokset med den danskfremstillede traktor, og har samlet informationer om Bukh siden jeg var en 10-11år. En stor del af min viden om Bukh, har jeg nu valgt at samle i en bog lavet som et opslagsværk.

Værket indeholder historie om motorfabrikken og hvad der er fremstillet på fabrikken gennem tiderne. Derudover er der informationer om de enkelte traktormodeller med tekniske data og beskrivelse af ændringerne i produktionsperioden. Der er også afsnit med de traktorer, der har fået monteret udstyr til forskellige formål. Der er blevet gravet i arkiverne efter originale fotos fra fabrikken, så man kan se, hvordan det hele så ud dengang.

Bogen “Bukh – Motorfabrikken og traktorerne” er på 420 sider. Bogen er udkommet i april/maj 2019. Bogen er med hårdt omslag. Bogen kan bestilles til 398 kr + evt. forsendelse.

Ivan Laursen

Opdateret 12. december 2020

Se indholdsfortegnelse samt for- og bagside i galleriet herunder. Der kan forekomme småændringer indtil udgivelsen.