Kategoriarkiv: Uncategorized

Andet oplag af Bukh-bogen er udsolgt

Sidst i november kom andet oplag af bogen “BUKH – Motorfabrikken og traktorerne” fra trykkeriet. Her ca. to uger senere er oplaget udsolgt. Alle bøgerne fra oplaget er reserverede og de resterende bøger vil blive ekspederet i den kommende uge.

Hvis der stadig er interesse for bogen, vil der nu blive samlet bestillinger sammen til et evt. tredje oplag – igen i begrænset antal. Hvis der er interesse, vil det blive trykt i løbet af 2021.

Hvis du ønsker at blive skrevet op til et eksemplar, kan det ske ved at benytte nedenstående kontaktformular eller sende mail til bestilling@samsolandbrugsmuseum.dk

Del gerne med andre der kunne være interesseret. Jo flere der bliver skrevet op til et eksemplar, des større er chancen for, at der bliver trykt et oplag mere.

Bogen koster 398 kr + evt. forsendelse.

God jul.

Ivan Laursen – 12/12-2020

Så er 2. oplag af Bukh-bogen klar

I løbet af året er der samlet bestillinger sammen til at kunne trykke et evt. 2. oplag i begrænset antal. Nu lykkedes det. Samsø Posten har stået for trykningen af oplaget. Bøgerne er lige blevet klar, så nu er det igen muligt at bestille bogen “BUKH – Motorfabrikken og traktorerne”

Bogen kan bestilles ved at benytte nedenstående kontaktformular eller sende mail til bestilling@samsolandbrugsmuseum.dk. Hvis bogen skal bruges som julegave, er seneste dato for bestilling, onsdag d. 16. december.

Bogen koster 398 kr + evt. forsendelse. Forsendelse i Danmark koster 65 kr til nærmeste GLS Pakkeshop.

Andet oplag er udsolgt, hvis du ønsker at blive skrevet op til en bog, benyt da kontaktformularen her: http://samsolandbrugsmuseum.dk/?p=1725

Opdateret 12/12-20